Huisje in de Boomgaard

Welkom bij ons “Huisje in de Boomgaard”, gelegen in het Reestdal, in het buitengebied van Veeningen.

Wij zijn Raymond en Corine en wij ontvangen u graag in ons gastenverblijf, naast onze boerderij. Voordat we hier kwamen wonen, hebben we met veel plezier samen met onze 4 kinderen in het centrum van Meppel gewoond; de oudste drie kinderen wonen inmiddels op zichzelf.

Sinds de lente van 2017 zijn wij de bewoners van deze mooie boerderij uit 1760. Een bijzonder fijne plek om te wonen! Rondom ons huis hebben wij een prachtig uitzicht op Limousin-stieren als “Franse overburen” en Hollandse zwart-wit koeien als onze naaste en achterburen.

We genieten van ieder seizoen en alles wat dat met zich mee brengt. Want wat zeker is, is dat je de seizoenen veel meer beleeft en ervaart als je zo “buiten” woont. De wind, de sterren, de stilte, het fluiten van de vogels, de zonsopkomst en zonsondergang; het is wérkelijk een andere beleving van het hier en nu.

Met elkaar zorgen we voor de kippen, de katten en de Berner Sennenhond Jip. Erg gezellig om met zoveel dieren te kunnen leven en opgroeien!

Deze bijzondere plek willen we graag delen met andere mensen. We hebben dit gastenverblijf voor familie en vrienden gemaakt, welke we sinds 2020 ook aanbieden voor (B&B) verhuur.  Als u op zoek bent naar rust en ruimte in een prachtig landelijk gebied, bent u van harte welkom!